I skønne omgivelser i Nationalpark Vesterhavet

Holder I ferie i Danmark, så kom til Vestkysten. Her finder I CampWest som byder på naturskønne og historiske omgivelser beliggende i Oksbøl. Her er vi tæt på naturen, stranden og byen — Alle muligheder er åbne når I vælger at campere hos os.

En campingferie hos os kan være lige det du gør den til. Er du til traditionel camping kan vi tilbyde store, komfortable pladser, og til dig som er til lidt ekstra komfort, vil en overnatning i en af vores hytter, med alt inkluderet, være lige noget for dig.

Med beliggenhed i et fredeligt område omringet af natur, marker, hyggelige stier og flotte udsigter, kan du uden tvivl få et afslappende og afstressende afbræk fra hverdagen.

Du finder gode børne- og familieaktiviteter, campingpladser med alt inkluderet, campinghytter, skøn natur og meget mere.

Find den plads, der passer til dit behov.

Campingferie
Med en placering i det vestjyske er du garanteret skønne, rekreative omgivelser – højt elsket af vores gæster. Campingpladsen er på hele 10 hektar.
Hytteferie
Hold din hytteferie hos CampWest og nyd den hyggelige og charmerende hyttestemning helt tæt på den vestjyske natur. Her finder du alt hvad du behøver og en smule til.